avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incep un nou loc de munca și trebuie sa depun actele ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incep un nou loc de munca și trebuie sa depun actele ...

Bună ziua, incep un nou loc de munca și trebuie sa depun actele pt stimulentul de inserție,dar nu am înțeles ce adeverințe am nevoie de la angajator. Precizez ca am fost în CCC de 2 ori consecutiv iar acum schimb locul de munca. Mulțumesc pt răspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua urmeaza sa ma intorc la munca din ccc mai repede decat ... Chisluca Ioana Chisluca Ioana Buna ziua Urmeaza sa ma intorc la munca din CCC mai repede decat sa implineasca copilul 1 an si 10 luni Dar la un alt loc de munca Am inteles ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pot obtine stimulentul de insertie? gabriellafk gabriellafk Buna ziua, sunt in CCC (de doi ani) pana pe 13.05.2014 si am mai multe neclaritati. Tatal copilului va intra in CCC pentru o luna de pe 17.02.14 iar eu ma voi ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Mama - aflata in CCC, doreste reintoarcerea in activitate cu minim 60 zile inainte de terminarea CCC, pt a beneficia de stimulent insertie. ... (vezi toată discuția)