avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Urmeaza sa ma intorc la munca din CCC mai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Urmeaza sa ma intorc la munca din CCC mai repede decat ...

Buna ziua Urmeaza sa ma intorc la munca din CCC mai repede decat sa implineasca copilul 1 an si 10 luni Dar la un alt loc de munca Am inteles ca trebuie sa depun o cerere de reluare respectiv inca una de incetare a activitatii la locul de munca anterior si ca mai trebuie sa depun la AJPIS o cerere de suspendare a CCC Intrebarea mea este care este ordinea acestor cereri Unde merg mai intai? Si as mai dori sa stiu pt stimulentul de insertie am nevoie din nou de acele adeverinte de venit de la angajator care atesta cele 12 luni cotizate in ultimii dpi ani dinaintea nasterii copilului si de decizia care a venit postal de intrare in CCC?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 5 Noiembrie 2020
1. Cerere de reluare respectiv de incetare a activitatii la locul de munca anterior.

2. Incheierea noului c.i.m.

3. Depunerea actelor la AJPIS pentru stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In prezent sunt in ccc.doresc sa ma angajez la un alt loc de munca. ardelean andreea ardelean andreea Buna ziua! Am nascut pe data de 15.11.2015. si in prezent sunt in CCC.Doresc sa reiau activitatea mai repede cu 2 luni inainte sa implineasca copilul 2 ani ... (vezi toată discuția)
Cic tata mamasitata mamasitata Buna ziua, Sper ca ma puteti lamuri. Eu, mama copilului am beneficiat de concediu de maternitate si apoi CIC (optiunea 1 an). La 8 luni de viata ale ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție Fmrs Fmrs Buna ziua sunt in CCC de la actualul loc de muncă , copilul meu are 1 an și 6 luni , întrebarea mea este , pot să reiau activitatea în altă societate ... (vezi toată discuția)