avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua O întrebare am și eu Eu m am.judecat cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua O întrebare am și eu Eu m am.judecat cu un.patron ...

Bună ziua
O întrebare am și eu
Eu m am.judecat cu un.patron iar acum.cateva zile m am.dus sa beau o cafea în acel restaurant și m a dat afara spunandu mi ca am interdicție
Este legal acest lucru??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 8 Februarie 2023
Daca nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva in acvest sens, poate fi vorba de discriminare. Puteti sesiza CNCD in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Îl pot da în judecata???
OUG nr. 137 din 31 august 2000
art.1
...
(2) Principiul egalității între cetățeni, al excluderii privilegiilor și discriminării sunt garantate în special în exercitarea următoarelor drepturi:
....
f) dreptul de acces la toate locurile și serviciile destinate folosinței publice.
..


OG nr. 99 din 29 august 2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață
art. 56 Se interzice a se refuza consumatorului fără un motiv justificat, conform prevederilor legale în vigoare, vânzarea unui produs sau prestarea unui serviciu.

In acest caz, puteti sesiza CNCD si/sau Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot depune reclamatie la opc gogudanmihail gogudanmihail Zilele trecute am intra in magazinul din sat,iar patronul acestuia in urma unei mici discutii,mi-a spus ca de azi nu am ce cauta in magazinul lui(am avut anul ... (vezi toată discuția)
Bună tuturor. am și eu o întrebare. prietena mea lucrează ... Vlad15 Vlad15 Bună tuturor. Am și eu o întrebare. Prietena mea lucrează în cadrul unui magazin Media Galaxy din municipiul Târgu-Mureș. Ocazional, obișnuiam să o ... (vezi toată discuția)
Selectare clienti Oanakassia Oanakassia Buna seara!eu am un bar deschis recent si vreau sa imi selectez clientii pt ca sunt anumite persoane dubioase care ii sperie pe ceilalti consumatori.trebuie sa ... (vezi toată discuția)