Bună ziua
O întrebare am și eu
Eu m am.judecat cu un.patron iar acum.cateva zile m am.dus sa beau o cafea în acel restaurant și m a dat afara spunandu mi ca am interdicție
Este legal acest lucru??
Daca nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva in acvest sens, poate fi vorba de discriminare. Puteti sesiza CNCD in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
OUG nr. 137 din 31 august 2000
art.1
...
(2) Principiul egalității între cetățeni, al excluderii privilegiilor și discriminării sunt garantate în special în exercitarea următoarelor drepturi:
....
f) dreptul de acces la toate locurile și serviciile destinate folosinței publice.
..
OG nr. 99 din 29 august 2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață
art. 56 Se interzice a se refuza consumatorului fără un motiv justificat, conform prevederilor legale în vigoare, vânzarea unui produs sau prestarea unui serviciu.
In acest caz, puteti sesiza CNCD si/sau Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorului
Selectare clienti
Oanakassia
Buna seara!eu am un bar deschis recent si vreau sa imi selectez clientii pt ca sunt anumite persoane dubioase care ii sperie pe ceilalti consumatori.trebuie sa ... (vezi toată discuția)