avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere PFI - arhitect
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere PFI - arhitect

Buna,

Sunt arhitect stagiar si as vrea sa stiu daca, in situatia in care nu am inca dreptul de semnatura, pot sa imi fac PFI (tinand cont ca nu vreau sa fac proiecte care necesita stampila unui arhitect)
Mi-ar trebui pentru mici proiecte de design interior, sa facturez pentru clienti si pentru colaborari cu firme de mobila si materiale.
Mentionez ca venitul nu ar fi unul foarte mare, drept urmare un SRL nu mi se pare ca ar fi cea mai buna solutie.

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Tdr1 , utilizator 22:24, 4 Iulie 2023
Mergeti la ANAF.

mai multe detalii
[ link extern ] /
Buna! Sunt in aceeasi situatie ca dvs. M-ar avantaja un PFI pentru a imi face proiectele mele, dar semnate de un arhitect cu drept de semnatura cu care sa fac un contract de colaborare. Cei de la ANAF v-au lamurit in legatura cu PFI UL? se poate deschide in cazul nostru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa fara diploma POM1980 POM1980 Buna ziua, Vreau sa-mi infiintez un PFA cu cod caen 7111, dar problema e ca desi am facut UAUIM,(Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu), ... (vezi toată discuția)
Pfa - manager proiect ContSters96544 ContSters96544 Buna ziua, Am calificare de tamplar si tapiter, proiectez in AutoCAD, am executat multe interioare la comanda, unicate , ca angat. Acum sunt invitat sa ... (vezi toată discuția)