avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Context, o persoana se afla in desfășurarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Context, o persoana se afla in desfășurarea atribuțiilor de ...

Context, o persoana se afla in desfășurarea atribuțiilor de serviciu ca șofer pe un autoturism, in timp ce se deplasa pe o strada, in fata mașini iese un om care moare.
Care este elementul material in aceasta situație, acroșarea sau conducerea unui autoturism?
in aceasta situație ne aflam in prezenta unei fapte comisive sau in prezenta unei fapte omisive improprii prin faptul ca soferul nu a calcat frâna?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2023
Catalin2o14, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie politie accident usor alinbarbulescu alinbarbulescu Buna Ziua Am fost implicat intr-un accident usor cu un trolebuz. Pe scurt, mergand pe strasa Witing (face legatura intre Gara de Nord si Calea Plevnei) care ... (vezi toată discuția)
Accident traversare loc nepermis titi06 titi06 Buna ziua. In cazul unui accident auto in care o persoana traverseaza strada in graba, prin loc nepermis, fara sa se asigure si este acrosata cu partea ... (vezi toată discuția)
Accident auto, stare de ebrietate, victima DeanRomy DeanRomy Speta este simpla. Un prieten conducea in stare de ebrietate un autoturism si a acrosat un alt auto pe drum national. O persoana din acest autoturism este inca ... (vezi toată discuția)