avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara am cerere făcută la dumneavoastră am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara am cerere făcută la dumneavoastră am și decizia ...

Bună seara am cerere făcută la dumneavoastră am și decizia aproape o luna am și nu am primit Anca ajutoru de urgenta de ce
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:33, 9 Februarie 2023
Buna ziua,
Aici nu este 112 sa cereti ajutor de urgenta si nici un forum care acorda ajutor de urgenta persoanelor ce au nevoie de informatii urgente legate de diferite spete...

Sunt mai multe motive pentru care nu ati primit un raspuns, printre care: persoana ce va poate ajuta nu a vazut mesajul, speta este mai complicata si nu se poate raspunde aici, etc.

Mai postati odata intrebarea, expuneti problema cat mai detaliat ( fara date de identificare a persoanelor, firmelor...) si poate aveti noroc de data aceasta si primiti un raspuns.
Acesta este forum
Reveniti,detaliati situatia cu care va confruntati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pare ca nu se raspunde pe aici! dolly_c dolly_c Am un mesaj, o intrebare de pe data de 14 august, NIMENI NU IMI RASPUNDE! Eu mai speram, dar ... (vezi toată discuția)
Consecinte juridice pentru scrierea unui mesaj, despre cineva, pe un forum daniela08 daniela08 Am postat un mesaj pe un forum fara sa dau nume sau alte detalii legate de persoane, dar cineva si-a dat seama ca e vorba despre el. Poate afla adevarata mea ... (vezi toată discuția)
Mesaje pe email apar de mai multe ori dary76 dary76 Bună ziua. Vă mulţumesc tuturor celor care vă ocupaţi cu succes de AVOCATNET.RO , sunteţi foarte buni şi aveţi toată admiraţia , respectul şi ... (vezi toată discuția)