avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absente nemotivate la locul de munca. Buna seara, de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absente nemotivate la locul de munca. Buna seara, de fiecare ...

Absente nemotivate la locul de munca.

Buna seara, de fiecare dată când am nevoie de una sau mai multe zile libere, angajatorul nu-mi aprobă niciodată, pe motiv că au nevoie de mine pe proiect.
Cfp nu se poate, Co nu se poate de pe o zi pe alta, etc.
Vreau sa întreb dacă lipsesc nemotivat poate să mă concedieze? Mentionez că am o lună de zile de când m-am întors din ccc, sunt in perioada de plata a stimulentului de inserție.

p.s mă deranjeaza ca niciodată nu se poate sa aprobe aceste libere chiar daca am într-adevăr nevoie. Chiar vreau sa lipsesc.
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Miramirela2101 , utilizator 12:46, 9 Februarie 2023
Fiind in plata stimulentului de insertie , ii este interzis sa va concedieze.
Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Fiind in plata stimulentului de insertie , ii este interzis sa va concedieze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare: toți angajații, în afară de mine, primesc bonuri de masă. e îndreptățit patronul să procedeze așa? Nico7773 Nico7773 Exista vreo lege sau mod de a primi bonuri de masa,? Nu vrea sa îmi dea patronul! Din August nu mi-a dat nici un bon as vrea sa știu ce trebuie sa fac S-o ... (vezi toată discuția)
Concedierea in plata stimulentului de insertie mihaela_8023 mihaela_8023 buna seara,am fost concediat in plata stimulentului de insertie pentru nemotivate,copilul are 1an si 6luni am optat de la inceput pentru stimulent chear dupa ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihna Chris_is_tc Chris_is_tc Buna ziua, Am o intrebare privind incetarea contractului meu de munca cu o firma x.Am incheiat un contract de munca determinata pana-n data de 24.08.2010. ... (vezi toată discuția)