avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare cheltuieli cu salarii si contributii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare cheltuieli cu salarii si contributii

Buna ziua. Statul de salar aferent activitatii din luna Decembrie il intocmesc in luna Ianuarie. Cheltuielile si contributiile aferente statului de salar inregistrez in nota contabila din Ianuarie sau in nota contabila din Decembrie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:27, 9 Februarie 2023
Buna ziua,
In luna decembrie, evident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia soldurilor elementelor de activ si pasiv la asoc.de propr. ligiasmeureanu ligiasmeureanu buna ziua, mi s-a propus sa preiau functia de cenzor la o asociatie de proprietari si trebuie intocmita situatia soldurilor elementelor de pasiv si activ. Nu ... (vezi toată discuția)
Acte de intocmit pentru modificarea salariului minim de la 1 ian 2014 andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, as vrea sa stiu si eu va rog cum se procedeaza in cazul modificarii salariului de baza de la 800, la 850 lei a unui salariat (firma are doar un ... (vezi toată discuția)
Angajat fictiv ContSters257414 ContSters257414 un \\"angajat\\" (cu contract individual de munca, platit de angajator conform salariului din cim) care nu presteaza niciun fel de servicii lucrative (e decat ... (vezi toată discuția)