avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caz penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caz penal

mia facut o prietena o adeverinta de salarizare si am scos ceva an rate acum sunt judecat pt uz de fals si anselaciune ce pot patii
ghiula a scris:

an acest caz au scos vreo 8 persoane dar nu a platit nimeni doar ieu si sotia care si ia a scos ca doaqmnam fost proaspat casatpritii si am avut nevoie de bani pentru a ne lua mobila a care nea facut documentele a zis ca nu patim nimic

Avand in vedere circumstantele cauzei eu cred ca la aceeasi bani si la fapta dvs va puteti angaja si un avocat definitiv.
Sanse la suspendare aveti suficient de mari cat sa puteti primi o pedeapsa cu suspendare.
Insa nu am inteles care este valoarea creditului si cat mai aveti de achitat.
Este deosebit de relevant acest aspect.

avocat Claudiu Lascoschi
cand am scos creditul acordat era de 4500ronn vreo 8 luni nu am platit apoi am anceput sa platesc acum a crescut dobanzile total mai am 8000ron asa mi sa comunicat nevasta a avut 4500 acum mai are 2300 ron si a terminat
In cazul expus de dvs, avand in vedere si circumstantele de fapt se poate ajunge la o suspendare a pedepsei inchisorii.
Daca v-ati fi angajat avocat inca din faza de urmarie penala s-ar fi putut ajunge si la o amenda administrativa.
In fata instantei de judecata este mai greu de sustinut pentru avocat o pedeapsa cu amenda administrativa dar nu as exclude total si aceasta aparare.
Avantajul ar fi acela ca amenda administrativa nu apare in cazier.Deci, avantajul ar fi imens as spune.

avocat Claudiu Lascoschi
problema cu cazierul nu mai conteaza ori cum nu o sa mai fac nici o gafa a fost prima si ultima inportant ie sa scap de anchisoare si ieu si sotia
Vedti si dvs ce avocat va angajati.
Sanse aveti.
Insa treaba cu avocatul stagiar in cazul dvs imi pare ca este bine de evitat.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Ultima faza dosar penal denxxx denxxx buna ziua azi am avut procesul pt uz de fals si anscris sub semnatura privata nustiu ce se poate anbtampla domnul acuzator a cerut condamnare nu a zis cat sau ... (vezi toată discuția)
Va rog datimi un raspuns ghiula ghiula ce pot pati pentru uz de fals si anselaciune (vezi toată discuția)
Delapidare vior81 vior81 am lucrat la o firma ca agent de vanzaride unde am fost dat in judecata pentru dlapidare,fals in inscrisuri sub semnatura privata. as dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)