avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, la calculul pensiei se iau in calcul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, la calculul pensiei se iau in calcul veniturile baza ...

Buna ziua, la calculul pensiei se iau in calcul veniturile baza pentru contributie cas pentru toata perioada de contributie? Daca in ultimii 2 ani am avut un salariu mai mare acesta ma ajuta sa am un punctaj mai mare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: rodica05 , utilizator 14:27, 9 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se iau in calcul la pensie ( sal. merit, 2%, prima vacanta...)? Faulkner Faulkner Buna ziua ! Posed o adeverinta din care reiese ca s-a platit CAS angajator si angajat pentru urmatoarele venituri : 1- salariu de merit 2 - fond ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare:daca stie cineva,am: total puncte ... yonica09 yonica09 Buna ziua am si eu o intrebare:Daca stie cineva,am: total puncte 59,21808,.din care,.51,61734 conditii normale de munca,.2,90123 pensie suplimentara(anterior ... (vezi toată discuția)
Ce document atesta veniturile suplimentare inainte de anul 2001, necesare pentru calculul pensiei? gmarba gmarba Calculul valorii pensiei se face pe baza contributiilor individuale la CAS. Contributiile de dupa 1.04.2001 sunt centralizate informatic. Contributiile ... (vezi toată discuția)