avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa 2 la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa 2 la pensie

grupa 2 la pensie
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:58, 10 Februarie 2023
Buna ziua, mama mea a lucrat la matpur(ICPMS) aproape 2 ani cu grupa 2. A iesit la pensie in 2014 dar nici pina in ziua de azi nu i sa calculat cei 2 ani cu grupa 2.INTREBAREA MEA CATRE DVS ,CE TREBUIE FACUT CA SA I SE IA IN CONSIDERARE CEI 2 ANI CU GRUPA 2? VA MULTUMESC ANTICIPAT !
Daca anii de grupa au fost recunoscuti de casa locala,atunci au fost luati in calcul
Daca nu a fost recunoscuti, atunci in decizie veti gasi si motivarea neluarii in calcul.
Multumesc pt raspuns! Problema este ca anii de grupa nu se regasesc in decizia de pensie si nici vre-un motiv de ce nu au fost luati in calcul !
Au fost trecuti in carnetul munca sau ati depus adeverinta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de pensionare respinsã giani_urda giani_urda Buna seara.As dori sa va intreb pt mama mea care este nascuta in 29.07.1959,are 29 de ani ,5 luni, 23 zile cotizati,aproape 10 ani jumatate lucrati in grupa 1 ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege care incadreaza functia de fochist in vreo grupa? elenailda elenailda Buna ziua, As dorii, daca se poate, sa imi spuna cineva daca exista vreo lege care incadreaza functia de fochist in grupa a-II-a sau alta. Mama a iesit de ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca a ii a kriskrs kriskrs Buna ziua, am si eu nevoie de cateva lamuri, o sa incerc sa fiu cat mai concis. Mama avea dreptul sa iasa la pensie la 57 de ani (hartie la mana de acum cativa ... (vezi toată discuția)