Buna seara,
Eu lucrez in industria alimentara si sunt scutita de impozit(10% ) si sanatate(10%) Cas platit integral (25%) salariul brut obligatoriu 3000. Bun! As vrea sa stiu va rog ce salariu ar trebui sa incasez lunar? Daca mai adugam si un co medical de 3 zile nu inseamana ca ar tr sa iau mai multi banuti peste cei care rezulta din brut? Media co medical pe zi ar fi 162. Orele lucrate pe luna cum si de unde se calculeaza? O alta situatie care mi a atras atentia, a fost o alta perioada in care am avut co medical de 6 zile si am luat cu 300 mai mult peste media lunara, de aceasta data cu aceste 3 zile de co medical nu am luat nimic in plus fata de lunile anterioare.
Multumesc mult!
Buna, multumesc pt raspuns! Situatia prezentata mai sus prevede doar salariu brut!
Lucrand in dep. Vanzari at am si bonusuri, sporuri de fidelizare. Lucrurile stau altfel: salariu brut 3000, spor de fidelizare 100 brut (care defapt brut este mereu 70, 80,90) 3 zile de CM cu 85% , o deducere de baza 300 brut care nu am avut-o niciodata pana anul acesta ( un copil in intretinere) habar nu am ce reperezinta , pana anul acesta aceea deducee de baza era 0 . CM 486 lei a fost calculat corect impreuna cu alte bonusuri si sporuri avem un total brut de 4012 lei fara bonuri de masa.