avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Un prieten de al meu care isi cauta sotia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Un prieten de al meu care isi cauta sotia (care nu ...

Buna seara!
Un prieten de al meu care isi cauta sotia (care nu raspundea la telefon si avea cheile de la casa la ea) intr-un club, dar nu a fost lasat de paza pe motiv ca nu are carnetul de student a trebuit sa intre in club pe usa din spate care e pentru evacuare in caz de incendiu. Problema e ca paza a intervenit si l-au batut.
Ce se poate face?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: d55552021 , utilizator 08:15, 10 Februarie 2023
Prietenul dv a gresit in momentul in care a inteles sa patrunda in club prin cale de evacuare pentru situatii speciale
Daca detine document legal care sa ateste prejudiciile generate de agresiunea agentilor de paza ,are dreptul legal sa depuna plangere la politie

ynocentta a scris:

Prietenul dv a gresit in momentul in care a inteles sa patrunda in club prin cale de evacuare pentru situatii speciale

Ce lege a incalcat in aceasta situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare domiciliu si agresiune vlLadDy vlLadDy Buna ziua! Prietena mea are 17 ani si m.a chemat la ea acasă deoarece părinții ei erau plecați la cumpărături. Părinții ei nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)
Protectia copilului - agresiune verbala din partea strainilor in cabinet medical- cum fac dreptate??? kenitza kenitza Buna seara. Pe scurt. Ne aflam(eu si cel mic) intr-un cabinet medical de pediatrie al medicului de care apartinem. Inainte de inchiderea programului (20:00), ... (vezi toată discuția)
Speta dr.familiei olgachelu olgachelu buna ziua. ma confrunt cu o situatie mai neobisnuita.o prietena este terorizata zilnic de catre sotul ei, in apartamentul proprietate personala si exclusiva a ... (vezi toată discuția)