avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! - recuperare drepturi salariale după ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! - recuperare drepturi salariale după demisie

Buna ziua !
La 1 februarie mi-am dat demisia de la locul de munca . Uitanduma pe acte ( adeverinta stagiu cotizare , fluturase , program ) , am constatat ca nu mi-au fost platite cateva ore de munca si nici de libere platite nu am beneficiat .
Mai pot face ceva in sensul acesta si daca da , cat m-ar costa avocat si timp ?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2023
tudosemihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:54, 11 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti sesiza ITM-ul, puteti promova o actiune in instanta sau apela la mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! angajatorul refuza acordarea repaosului săptămânal,de ... Cnma Cnma Bună dimineața! Angajatorul refuza acordarea repaosului săptămânal,de concediu de odihna nici nu vrea să audă.. De fiecare dată îmi zice că pot ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare neluate in calcul Hookah Hookah Buna seara, am si eu o problema la actualul loc de munca, sa va explic situatia: Sunt angajat cu contract de de 40 ore pe saptamana distribuite inegal iar ... (vezi toată discuția)
Refuza sa mi se plateasca concediu!!!! rotaruadrian rotaruadrian Buna ziua! Ieri mi-am dat demisia , dupa o perioada de 8 ani si 5 luni la acelasi loc de munca, loc de munca in care nu s-a respectat absolut nimic legal din ... (vezi toată discuția)