avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuza sa mi se plateasca concediu!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuza sa mi se plateasca concediu!!!!

Buna ziua! Ieri mi-am dat demisia , dupa o perioada de 8 ani si 5 luni la acelasi loc de munca, loc de munca in care nu s-a respectat absolut nimic legal din ce scrie in privinta actelor , contract de 8 ore cu minimul pe economie, la plecare mi-am cerut banii pe concediu, si refuza sa mi se dea ! ce e de facut in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:01, 12 Aprilie 2017
faceti o sesizare la ITM si daca nu se rezolva apelati la instanta
Daca angajatorul refuza plata puteti :
- promova o actiune in instanta in termen de maxim 3 ani de la data incetarii c.i.m.

-sesiza ITM-ul
si/sau

- apela la mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme de paza razvancococi razvancococi Am si eu o intrebare, oare firmele de paza nu sunt contolate de nimeni, stiu ca sunt zeci de plangeri facute si la ITM si peste tot, dar in continuare se ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara all3x@ndra all3x@ndra Buna ziua ! mi-am dat demisia de la locul de munca si le-am zis ca nu le pot sta in preaviz deoarece trebuie sa plec din tara ac am cateva probleme ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna in caz de demisie dianaalessiapop dianaalessiapop sunt angajata la o firma din 12 februarie 2015 si pana in 18 august sunt in concediu medical urmat de demisia mea.ce pot face daca refuza sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)