Buna ziua. La bloc am avut o firma de curatenie care a dorit sa majoreze pretul pe care il plateam lunar si nu am acceptat fiind deja mare si peste pretul altor firme care ofera aceleasi servcii in domeniu.
Am primit pe mail o notificare de reziliere si a emis factura cu 5 zile mai devreme fata de cum emitea de fel pe 20 in fiecare luna.
Pentru a fi sigur ca nu face vreun gest si sa ne lase cu ochii in soare pana la final de luna (adica sa nu plece) m-am gandit sa platesc in ultima zi dupa ce isi ia materialele si preda cheile de acces la ghena si bloc.
In ultima zi a inceput sa ma santajeze ca intai sa-i platesc apoi imi lasa cheile. Si eu i-am spus sa prea si cheile care apartin asociatiei si apoi ii platesc. Nu si nu.
I-am trimis o notificare pe mail in care am spus ca asta este un furt (retinere ilegala a cheilor asociatiei) si ca voi merge la politie pt asta.
Cheile au fost returnate dupa o saptamana, timp in care am copiat altele si am inlocuit incuietoarea pt a nu a vea acces in acel spatiu si pt ai plati. Din totalul facturii am scazut cheltuiala cu cheile si i-am platit diferenta. Am dovada de pe camerele de supraveghere ca a predat tarziu cheile. Am si convorbirea telefonica in care ma santajeaza cu cheile.
Mentionez ca sunt la zi cu toti furnizorii inclusiv cu aceasta firma pana la acest conflict.
Daca ajungem in instanta cine este vinovatul?, cine va castiga / pierde? Cum ar fi bine sa procedez in continuare?
Greu de precizat ine are castig in instanta
In instanta nu intotdeauna adevarul are castig de cauza
Instanta este suverana ,dar si judecatoru este om si poate aprecia diferit dovezile si probele,intotdeauna in favoarea unei parti si defavoarea celeilalte
Eu zic sa va linistiti.
Daca patronul firmei este prost, o sa mearga in instanta si o sa piarda.
Omul merge la intimidare.
1. In general, o factura are un termen de plata , o scadenta - asa ca, din cele spuse de dvs. ati achitat in timp util.
2. Faza cu retinerea c/val copiilor pentru chei, nu mi se pare o chestiune prea in regula, dar poate asa mai invata si el ceva. Cat este valoarea - ceva nesemnificativ, pentru care nici la judecatorie nu il baga in seama...
Sechestrare bunuri
drcri
Buna ziua,
am vandut apartamentul in care locuiam, i-am predat noului propietar cheile, dar in momentul predarii cheilor mi-a ramas o parte din mobila in ... (vezi toată discuția)