avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Azi am primit o factura de la electrica in care im ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Azi am primit o factura de la electrica in care im spune ca am ...

Azi am primit o factura de la electrica in care im spune ca am de platit suma de 3000 lei pe anul 2022 ca urmare a inflației . este corect fiind cu facturile la zi ?
Cel mai recent răspuns: vio.micle , utilizator 20:34, 10 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 27/2022 buna ziua, am primit mail de la enel ca beneficiez ... gi-jane2 gi-jane2 oug 27/2022 Buna ziua, am primit mail de la enel ca beneficiez de plafonare. Problema e ca se ia perioada de referinta consumul mediu pe 2021 cand nu s-a ... (vezi toată discuția)
În declarația depusa în 2023 am trecut venituri din vânzare ... SosoAndr SosoAndr În declarația depusa în 2023 am trecut venituri din vânzare acțiuni din 2022, pentru care s-a calculat și platit impozit sub pragul de 12 salarii. Am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! im 2017 am primit de la anrp suma de 12000 lei pt ... 0408maria 0408maria Bună ziua! Im 2017 am primit de la ANRP suma de 12000 lei pt un teren intravilan de 3000 mp, o suma derizorie..Intrebarea este, as mai putea face ceva in ... (vezi toată discuția)