avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Am o nelămurire legata de dubla ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Am o nelămurire legata de dubla impozitare. Sunt ...

Bună seara! Am o nelămurire legata de dubla impozitare. Sunt pensionar din minerit de 11 ani! Din 2015 am plecat în Germania unde locuiesc împreună cu soția. Pensia din România este livrată la o bancă din țară. În Germania sunt angajat la o firmă cu contract pe perioada nedeterminata unde îmi este reținut impozitul pe salar. Întrebarea mea este dacă statul german poate să îmi impună dublă impozitare pe pensia din România cu toate ca aceasta pensie nu ajunge în Germania. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 11 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Nu știu ce înseamnă ,,stabilit "" Avem o casă în Germania în care locuim dar avem și o garsonieră și un apartament în România .Intradevar locuim mai mult de 183 de zile pe an în Germania dar ptr pensia din România mie îmi retine impozit. Ar însemna să îmi rețină dublu impozit?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
ionelnelus, utilizator
Vedeți aceste link-uri
[ link extern ] /

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezidenta fiscala si domiciliu Andra01 Andra01 Buna seara, lucrez de 4 ani in Germania,platesc toate taxele acolo,impozit etc.In Romania nu am lucrat niciodata. Cum pot afla daca sunt rezident fiscal sau ... (vezi toată discuția)
Calculare impozit urgent vicsilron vicsilron Buna ziua, Vin cu urmatorul caz. Am o parte din salariati detasati in Germania si au depasit cele 183 de zile. Intrebarea mea este cu se procedeaza la oprirea ... (vezi toată discuția)
Urgent !! calculare impozit vicsilron vicsilron Buna ziua, Vin cu urmatorul caz. Am o parte din salariati detasati in Germania si au depasit cele 183 de zile. Intrebarea mea este cu se procedeaza la oprirea ... (vezi toată discuția)