As vrea sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.M-am mutat intr-o chirie temporar pana imi renovez apartamentul si am o problema din prima zi cu vecina de sus.
Mai exact toata ziua se cearta ba cu sotul si cred ca se si bat la cum se aude, ba cearta copilul si il scoate pe scara blocului si il lasa acolo sa planga cateva minute.Intr-o zi deja mi s-a parut ca facea o galagie exagerat de mare si am urcat la es sus si am incercat sa ii spun ca nu e ok si sa incerce sa faca liniste iar raspunsul ei a fost ca o sa ma obisnuiesc si a inceput sa vorbeasca foarte flegmatic ca asa e la bloc si trebuie sa accept ca nu sunt singura din bloc.Ce as vrea eu sa stiu daca as putea depune o plangere sau ceva asemanator la protectia copilului pt ca eu chiar cred ca e traumatizat copilul acela mai ales la ce cuvinte vulgare foloseste doamna.A da si sa nu uit ca dupa ce am fost la ea sa ii spun ca ma deranjeaza galagia urmatoarea zi a venit administratorul sa ma ia la rost mai pe ocolite ca de ce mi-am permis sa ma duc la vecina sa ii spun ce ma deranjeza si sa am grija ca sotul surorii lu doamna cu scandalul e politist la locala de parca pe mine m-ar interesa dar am luat-o ca si o amenintare.Ce este de facut?
Ca sa faceti plangere, nu trebuie sa aveti vreo dovada, dvs depuneti sesizare la dgaspc si ei verifica. Nu se va intampla mare lucru, dar se poate ca mama sa fie mai atenta si poate se mai abtine sa mai abuzeze copilul.
Vecin meloman
start01
Va salut,
Am un vecin de pe scara alaturata (avem acelasi administrator cu care el e foarte bun prieten...din pacate), care asculta muzica cu un subwoofer ... (vezi toată discuția)