Primăria refuza sa imi elibereze cerificatul ce atesta situatia reala din teren.
Am dobândit un teren de la executor judecatoresc care figureaza la cadastru ca avand constructii pe acesta. Am solicitat si obtinut de la Politia locala un certificat care atesta ca acele cladiri s-au autodemolat cu mult timp inaintea dobandirii de catre mine. Primaria refuza sa imi elibereze certificatul ce atesta situatia reala din teren, in consecinta eu nu pot intabula dreptul de proprietate. Ce este de facut?
Buna ziua,
Depuneti cererea cu numar de inregistrare solicitand raspuns scris, indiferent care e acesta, in termen legal de 30 de zile.
Daca nu va da raspuns sau daca acesta nu va satisface, va adresati instantei de judecata in contencios administrativ.
Notificati oficial primaria locala prin reprezentant legal=primarul cu obligatia eliberarii de document care sa ateste situatia reala a terenului -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Buna ! Te duci la taxe si impozite cu adeverinta de autodemolare si soliciti scoaterea din evidenta fiscala a acelor constructii, apoi faci actualizare la cadastru si le radiezi si din cartea funciara.