avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat de curând 2 proprietăți iar ele sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat de curând 2 proprietăți iar ele sunt amplasate ...

Am cumpărat de curând 2 proprietăți iar ele sunt amplasate peste un pârâu....in momentul de față există un podeț improvizat de fostul proprietar pe care poți trece doar cu mașina mică ....am vorbit la apele romane pentru autorizatii de construcții pod însă sunt foarte scumpe și spre marea mea uimire pe acte de proprietate nu am inclus și podul iar cei de acolo mi-au spus că trebuie să vorbesc la primăria de care aparțin însă surpriza cei de la primăria mi-au spus că nu au ei treabă cu așa ceva...daca as construi un pod din tuburi aș lua amenda eu sau primăria de care aparțin și prin proprietatea mea mai sunt și alți 7 vecini care au terenuri și le ofer cale de trecere...unde aș putea găsi mai multe informații sau sa depun o cerere să ni se facă un pod mai de doamne ajută...va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 10:00, 13 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
spre marea mea uimire pe acte de proprietate nu am inclus și podul

Nu aveti cum sa aveti titlu de proprietate pe pod atat timp cat acesta este situat pe cale de acces drum public
Daca exista si alti proprietari care beneficiaza de respectiva cale de acces,adresati cerere colectiva de solutionare la primarie si la consiliul local care functie de planurile locale pot dispune
Dumneavoastră primiți amendă pentru că construiți pod fără autorizație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea ... dumitrubasarab dumitrubasarab Bună ziua! Am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea autorizației de construire + toată documentația necesară, pentru realizarea unei ... (vezi toată discuția)
Blocare cale de acces Adrian_V Adrian_V Buna ziua, incerc sa ajut o cunostiinta cu o problema pe care o are referitor la o cale de acces. Situatia de fapt este urmatoarea: 2 loturi de pamant, ... (vezi toată discuția)
Ingradirea accesului la proprietate privata GRECEA SORIN GRECEA SORIN Buna ziua,detin in proprietate un teren in suprafata de 2600mp intravilan.Acest teren este taiat in doua de un parau care in actele mele este proprietatea ... (vezi toată discuția)