avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... La câte zile de la nașterea copilului începe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

La câte zile de la nașterea copilului începe concediu pentru ...

La câte zile de la nașterea copilului începe concediu pentru creșterea copilului: după 126 de zile dacă nu s-a beneficiat de concediu prenatal sau după 63 de zile.Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Chingarugabriela , utilizator 13:59, 13 Februarie 2023
Legea mentioneaza obligativitatea efectuarii celor 42 de zile de postnatal ..deci, incepand cu cea de-a 43 -a zi de la nastere se poate intra in CCC.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate Porumbdiana Porumbdiana Din cele 126 de zile de concediu de maternitate pot sa iau doar 120? Am avut 31 prenatal si pana la 120 postnatal.si nu as vrea sa le mai iau pe cele 5 ramase ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ggami ggami Buna seara! As dori sa stiu de cate sapt de sarcina se poate intra in prenatal. Daca am 30 de sapt si 2 zile si imi iau 3 zile de medical(pt copilul de trei ... (vezi toată discuția)
Data intrare concediu crestere copil ioana.atom ioana.atom Buna ziua. Sunt in concediu de maternitate din data de 01.01.2018, am luat cele 126 de zile (prenatal si postnatal). Am nascut pe 04.03 si as mai avea din ... (vezi toată discuția)