avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am jucat la o casa de pariuri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am jucat la o casa de pariuri

Buna ziua , am si eu o mica problema am jucat la o casa de pariuri si aveam aplicația instalata pe telefon si ma jucam si ma jucam si pe google gen pentru ca aplicatia lor se bloca foarte mult si eu voiam sa ma joc liniștit fara sa se blocheze , si am bagat 700 de lei si m-am jucat undeva la 2 -3 zile si ajunsesem undeva la 8600 de lei si totusi am retras la 2500 i-am retras si dupa alte câteva zile mai m-am jucat 200 de lei si ajunsesem la 1200 de lei am dat retragere si dupa o zi mi-au inchis si contul pentru asa zisa “ frauduloasa jocurilor de noroc “ , si am sunat la ei si mi-au spus ca decât o sa imi inchida contul si atât.. , ce ar putea sa se întâmple ??
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:01, 12 Februarie 2023
Raspunsul este conditionat de interesul si eventualele demersuri ale casei de pariuri daca formuleaza plangere catre autoritati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)
Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau de buna voie? mishupatra mishupatra Buna ziua, Ceea ce mi s-a intamplat probabil au mai patit-o si multi altii. Este vorba despre inselatoriile in legatura cu ponturile pentru pariuri sportive ... (vezi toată discuția)