avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara! Am o adeverință cu grupa a II-a de munca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara! Am o adeverință cu grupa a II-a de munca care nu ...

Buna seara! Am o adeverință cu grupa a II-a de munca care nu este luată în seamă de Casa de Pensii pe motiv că nu este completa. Concret, perioada de munca pe șantierul Cernavoda se încadrează în grupa a II-a cf HG 1223/20.11.1990, coroborată cu art.3 din Ordinul 50/1990 în sectorul constructii- montaj și aprobării in Consiliul de Administrație în procent de 100%. Nu se specifica Anexa și Punctul de încadrare din Ordinul 50/1990. Ce-aș putea sa fac în condițiile în care societatea la care am lucrat a fost declarată falimentară de multi ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:00, 13 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa gasiti arhiva acelei societati ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! la intreprinderea la care am lucrat cu activitate ... DiChi DiChi Buna ziua! La Intreprinderea la care am lucrat cu activitate constructii montaj, am fost angajata in perioada -01.11.1984-01.04.1988 ca muncitor ... (vezi toată discuția)
Strungar Rotmioa Rotmioa Nu inteleg cum este cu functia de strungar ,de ce nu se incadreaza la grupa 2 de munca desi am adeverinta . raspunsul primit de la Casa de pensiia fost ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in perioada iulie 1979_ august 1995 am lucrat ca ... dan.gutanu dan.gutanu Buna seara, In perioada Iulie 1979_ August 1995 am lucrat ca mecanic utilaje la o societate ce asigura cu utilaje grele ( excavatoare ,buldozere etc ) ... (vezi toată discuția)