avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informații contract de muncă. Ce înseamnă contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informații contract de muncă. Ce înseamnă contract parțial ...

Informații contract de muncă.
Ce înseamnă contract parțial de muncă cu 8 ore pe zi? Ce influenta are asupra vechimii în muncă sau asupra stadiului de cotizare ?
Cel mai recent răspuns: pytu_elena , utilizator 18:04, 13 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista contract partial cu 8 ore/zi ... Timpul partial inseamna de la 1 ora/zi pana la 7 ore/zi etc.

1 an lucrat cu timp partial = 1 an vechime in munca =1 an stagiu de cotizare la pensie
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime calculată la contractul de muncă de 6 ore pe zi ionelanicoletastoleru ionelanicoletastoleru As dori să știu Cum este calculată vechimea în munca la contractul de muncă cu 6 ore pe zi (vezi toată discuția)
Legislatia muncii Nefertary Nefertary Buna ziua, As dori sa stiu daca dupa ce am semnat un contract de munca pe durata nedeterminata de 8 ore si am lucrat cu acest program 8 luni, seful imi ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti cum sa calculez vechimea unui salariat care a lucrat, timp de 3 ani 7 luni 20 zile , 2 ore/zi. (vezi toată discuția)