avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este nevoie de autorizatie pentru inchidere balcon cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este nevoie de autorizatie pentru inchidere balcon cu sticla armonica?

Este nevoie de autorizatie pentru inchidere balcon cu sticla armonica?

Am achizitionat recent un aparmtant in Bucuresti, in CVC scrie ca am voie sa inchdi doar cu sticla armonica nu si tamplarie PVC.

Am nevoie de autorizatie pentru a inchide? Daca da, care este procedura legala?
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2023
mkta23, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:16, 13 Februarie 2023
Mergeti la primarie si cereti un certificat de urbanism pentru lucrarea respectiva. Veti primi un raspuns, dupa aceea, despre documentele necesare obtinerii autorizatiei de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon bloc nou - autorizatie Fredie17 Fredie17 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns argumentat legal, la intrebarea daca trebuie sau nu autorizatie de la primarie sau de la ISC pentru ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie lucian1956 lucian1956 Buna seara, Un proprietar doreste sa inchida un balcon tip logie cu tamplarie termopan. Blocul nu este reabilitat. Unii vecini spun ca nu se poate fiindca ... (vezi toată discuția)
Autorizatie inchidere balcon glabela glabela Buna ziua , pentru inchiderea balconului cu tamplarie pvc si geam termopan este necesara autorizatie de constructie. Va rog sa precizati articolul din legea ... (vezi toată discuția)