avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiu comercial la parterul blocului Buna ziua. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiu comercial la parterul blocului Buna ziua. Spatiul comercial ...

Spatiu comercial la parterul blocului
Buna ziua. Spatiul comercial de la parterul blocului era administrat de AFI din Primaria Bucuresti. In acest spatiu este chirias o fundatie. Suntem in proces atat cu AFI cat si cu fundatia respectivapentru ca sunt datori la intretinere cca 5000 de lei. Au mai platit, AFI reparatiile de la conductele din subsol iar fundatie cateva sute de lei cand si cand (deci ambii au recunoscut prin platile respective ca trebuie sa plateasca datoriile pe care le au fata de asociatie). Acum suntem in faza de apel la tribunal. Pe usa spatiului respectiv, primaria de sector a pus afis ca spatiul se scoate la licitatie cu strigare in 03.03.2023. Nu am fost intrebati daca spatiul respectiv nu are datorii la asociatie. Ce putem face ca sa ne recuperam banii si sa nu ne trezim ca cel care cumpara spatiul nu o sa vrea sa plateasca datoriile?
Cel mai recent răspuns: iordana1900 , utilizator 09:01, 14 Februarie 2023
Faceti notarea litigiului la cartea funciara.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari/chiriasi afi la parter iordana1900 iordana1900 Buna ziua. La parterul blocului nostru, in fostele spatii comerciale, AFI Bucuresti a inchiriat unui partid si unei fundatii (a unui membru al aceluiasi ... (vezi toată discuția)
Spatii comerciale ale asociatiei de propietari! b50ptr b50ptr Blocul in care locuiesc este construit in 1973 si de la bun inceput a fost bloc exclusiv de propietari. La parterul blocului tot de atunci blocul a avut ... (vezi toată discuția)
Banner electoral pe fatada blocului BEN46 BEN46 La noi pe fatada blocului a aparut un banner electoral , am sunat presedintele sa o intreb cat a iesit din afacerea asta si am primit ... (vezi toată discuția)