avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu pensie de urmas ...

Buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu pensie de urmas Militar Sant vaduva din 2007 sotul pensionar nu la limita de vársta eu aveam 39 de ani am muncit pa unde am putut am 56 de amin nu mai pot sa muncesc samii castig traiu Va rog daca cineva poate sami dea un sfat cum sa fac o pensie de urmas Militar va multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor vargau2000 vargau2000 Am varsta de 56 ani.Sotul meu a decedat in sept. 2011.Eu sunt pensionara gr. lll cu o pensie de 516 RON.Am 31 ani de casatorie.Sotul meu era pensionar militar ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Cornelianicoleta Cornelianicoleta Sunt vaduva, am 58 de ani si primesc pensie de urmas. Pot sa ma angajez fara sa pierd pensia de urmas? (vezi toată discuția)
Pensie de urmas sot supravietuitor Toia Luminita Toia Luminita Buna seara, Pe 18 Decembrie 2014, chiar de ziua mea, am primit o Notificare de la firma Burda International, dupa 12 ani de lucru, ca mi se incheie ... (vezi toată discuția)