avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dacă la casa construită in 1920 de 2 camere, ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dacă la casa construită in 1920 de 2 camere, bucătărie și ...

Dacă la casa construită in 1920 de 2 camere, bucătărie și anexe. intabulată - a fost adăugată o camera pe baza tuturor legilor din 1968 inclusiv autorizație de contrucție, dar care nu a fost intabulată atunci - mai poate fi intabulată acum? ( pe baza autorizației respective din 1968). Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: loredanamariana , utilizator 00:19, 22 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita intabularea constructiei in baza documentelor justificative
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ! Daca constructia este inscrisa la taxe si impozite cu anul construirii 1968, se poate actualiza cadastrul si intabula constructia in baza certificatului fiscal. Daca nu este declarata la taxe si impozite se scoate certificat de edificare al constructiei si in baza acestuia se poate intabula...nu este greu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa - schimbare destinatie (?) pfiszter pfiszter Buna ziua Am urmatoarea problema, si as aprecia foarte mult un raspuns util. Voi relata toata istoria, ca sa fie cat se poate de clar: In anul 1993, ... (vezi toată discuția)
Inscriere inca o camera in cf Candrei80 Candrei80 am o casa trecuta in CF in 1985 cu 2 camere, pivnita si bucatarie ... intre timp (prin 1995) am facut ceva modificari si au rezultat 3 camere, pivnita si ... (vezi toată discuția)
Am casa in curte din anul 1975 construit cu autorizatie , intabulat ... ili47 ili47 Am casa in curte din anul 1975 construit cu autorizatie , intabulat . in anul 2005 fara AC am marit magazia de la 18 mp la 30 mp , cum pot sa intru in ... (vezi toată discuția)