avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente Avertisment @ynocentta
Discuție deschisă în Avertismente

Avertisment @ynocentta

Userul @ynocentta primeste avertisment pentru postarea in forum a unor informatii eronate si pentru incalcarea in mod repetat a punctelor 2.5, 2.12 , 2.15 din regulament.

Încălcarea prezentului regulament se sancţionează în prima fază cu avertisment, care va fi public și se va posta de către administratori / moderatori în secţiunea de anunţuri oficiale a forumului. Avertismentul va fi comunicat prin mesaj privat utilizatorului în cauza de către administratorul / moderatorul secţiunii unde a fost constatat comportamentul nepotrivit, pentru a-i da ocazia să îşi schimbe exprimarea sau comportamentul care a dus la aplicarea sancţiunii.

În caz de nerespectare a avertismentului, utilizatorul în cauza va fi banat temporar sau definitiv.
www.avocatnet.ro/forum/main/...

Alte discuții în legătură

Nelamurire,va rog sa ma ajutati: cineva a dezvaluit datele mele andralia2007 andralia2007 in urma unei sesizari facute la politie,de o persoana cu o puternica influenta,mi s-a emis un avertisment in care se sustine ca de la adresa tatalui meu(el ... (vezi toată discuția)
Vanzare la licitatie apartament dodorel62 dodorel62 As dori sa-mi raspundeti daca la licitatia unui apartament sau casa un executor judecatoresc unde trebuie sa anunte licitatia vanzarii. Ce se face cu ... (vezi toată discuția)
Cuantumul pensiei arinna arinna Daca sunt angajata la un srl cu o ora pe zi ,acesta fiind unicul meu venit, de ce valoare a pensiei voi avea dreptul la batranete?Mentionez ca sunt platita ... (vezi toată discuția)