avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua,nu înțeleg un lucru .....în fiecare luna ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua,nu înțeleg un lucru .....în fiecare luna cei de ...

Bună ziua,nu înțeleg un lucru .....în fiecare luna cei de la primărie trimit executorilor suma de 600lei ,iar restul din salar mi-l virează în cont bancar ,la care și din acest cont bancar același executor îmi retrage lunar încă 130lei tot ptr acea proprire....am socotit luna aceasta suma întreaga proprita minus ce îmi retrage și am descoperit ca doar cei 130lei sunt scazuti din suma întreaga însă ceilalți 600lei ,parca nici nu ias avea, undeva pe drum dispar și nu e de luna curenta.....cui as putea sa ma adresez sa vad care e problema?!mulțumesc ptr răspuns
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:12, 13 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, mergeti la executor cu dovezile privind retinerea sumei de catre Primarie si vedeti despre ce e vorba. Poate sumele sunt retrase cu alte titluri, poatr aveti mai multe executari, poate e o greseala a executorului, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont blocat de executori - ce venituri se pot bloca betty_dumy betty_dumy Buna ziua , sotul meu are in prezent contul bancar blocat de executori. In acel cont i se vireaza salariul . Mentionez ca executorilor li se vireza de la ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf mirceadinescu mirceadinescu Salut, Am primit o executare silita de la ANAF (proprite conturile de la banca cu aceeasi suma!?) si din cate am inteles de la banca o sa mi se opreasca 1/3 ... (vezi toată discuția)
Mi s-au facut retrageri bancare nefiind informat CatalinD06 CatalinD06 Buna ziua, Am intampinat azi o problema. Sunt jucator de pariuri sportive. Am un cont la o platforma online si am castigat niste bani zilele trecute. Dupa ... (vezi toată discuția)