avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am un credit luat in 2011-2012 la care am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am un credit luat in 2011-2012 la care am plătit ...

Buna ziua, am un credit luat in 2011-2012 la care am plătit pana in 2014. De atunci nu am mai putut plăti . Am tot primit hârtii acasă de la creditexpress iar prin 2018 de la un executor din Pitești . Întrebarea mea este : credeți ca s-a prescris datoria având in vedere ca nu am mai plătit din 2014? Ce sa fac ca sa închei aceasta situație . Momentan nu am poprire pe nimic….probabil pe conturile bancare am dar nu folosesc banca.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:04, 15 Februarie 2023
Buna ziua, creditul nu s-a prescris daca a fost pus in executare silita. Cel mult ati putea verifica o perimare a executarii silite desi daca executarea a fost inceputa pe Noul Cod mai greu sa intervina perimarra executarii.
Dacă n-ați contestat la vreme executarea silită să invocați prescripția, aceasta s-a întrerupt, iar dacă în prezent aveți conturile bancare blocate, executarea este în vigoare.

Prescripția trebuie sa îndeplinească niste condiții, nu e suficient că n-ați mai plătit din 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita covaci112233 covaci112233 Buna dimineata.Daca intr-un dosar executional inceput in 2011 nu am fost somat,7(sapte)luni,apoi am fost somat caci au blocat conturile,nu s-a prescris ... (vezi toată discuția)
Prescriptia unei datorii la banca ContSters200802 ContSters200802 Am avut o societate care a angajat o linie de credit, intre timp societatea a intrat in procedura de faliment, apoi lichidare. Societatea in acest moment este ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silita - poprire conturi Tirlea Andrei Tirlea Andrei In urma unei hotarari definitive si irevocabile s-a stabilit ca datorez unui cetatean o suma de bani. S-a pus sechestru pe conturile personale iar creditorul a ... (vezi toată discuția)