avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... De curand a decedat o persoana din familie. Pe ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

De curand a decedat o persoana din familie. Pe certificatul de ...

De curand a decedat o persoana din familie. Pe certificatul de deces emis de starea civila la rubrica date privind parintii este trecut doar prenumele acestora, la numele de familie fiind trecute doua liniute, desi decedatul si parintii sai purtau acelasi nume de familie. Puteti sa-mi spuneti daca e corect si daca ati mai intalnit documente similare intocmite astfel? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:00, 14 Februarie 2023
Daca exista documente justificative,solicitati autoritatii emitente a certificatului de deces sa indrepte eroarea materiala
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti in link-ul atasat documentele care trebuiesc prezentate la intocmirea certificatului de deces.
Poate ati omis sa depuneti certificatul de nastere.Oricum,trebuia sa il ceara,daca nu era.Probabil nu au verificat cum trebuie.Cine a intocmit certificatul,trebuie sa indrepte eroarea.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana interesata rectificare certificat de nastere cyan cyan Pentru rectificarea datelor din certificatul de nastere cererea poate fi depusa numai de catre persoana interesata sau aceasta poate imputernici alta persoana ... (vezi toată discuția)
Fals intelectual comis de ofiterul stari civile ! adevarat ori fals ? sunt mintit si pacalit in fata soparla62 soparla62 Buna va cer un sprijin in interpretarea unui ,,Registru Starei Civile pentru morti din anul 1923. Ex; In partea dreapta a documentului sta scris descrierea ... (vezi toată discuția)
Corectie eroare declarare certificat de nastere andora andora Bunicii mei au avut 2 copii, un baiat, tatal meu si o fata, matusa mea.Pana anul acesta, cand matusa a decedat, nu am stiut ca exziata o eroare in certificatul ... (vezi toată discuția)