avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salut, oare pot sa primesc niste informatii legale ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salut, oare pot sa primesc niste informatii legale despre contractul ...

Salut, oare pot sa primesc niste informatii legale despre contractul de mandat ce platesc ce nu platesc (CASS, CAS, etc) si ce avantaje pot sa am fata de contractul de munca. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Robert F , utilizator 13:51, 14 Februarie 2023
Nu le-ati cautat: [ link extern ] /
Multumesc, am cautat dar am zis ca poate mai aflu ceva in plus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii ingrijire persoana in varsta bolnava stanley stanley Se poate intocmi un contract de prestari servicii intre familia apartinatoare si o persoana care urmeaza sa ingrijeasca o persoana in varsta, bolnava, cu plata ... (vezi toată discuția)
Contracte, plati si taxe pt angajarea de personal la asoc. de prop. MrCod MrCod Din legea 230/2007 si HG1588/2007, plus alte informatii de la ANAF, avem concluzia ca in situatia in care nu se lucreaza cu firme, o asociatie de proprietari ... (vezi toată discuția)
Obligatii sanatate sniperm007 sniperm007 Sunt administrator,am incheiat cu asociatia contract prestari servicii.Trebuie sa platesc sau nu Sanatate?Mentionez ca eu sunt bugetar angajat cu carte de ... (vezi toată discuția)