avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare

Bună seara am și io o problema .Pe data de 17 11 2017 am fost condamnat la 1an s-o 1 luna cu suspendare plus 2 ani termen de încercare .Cînd ma reabilitez? Va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: tytyrez77 , utilizator 21:45, 15 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa 5 ani de la ramanerea definitiva intervine reabilitarea de drept.
Am solicitat cazier on line și nu a putut fi redat pentru ca exista mențiuni...voi merge sa eliberez un cazier la poliție sa vad dacă și acolo există mențiuni țin sa menționez ca au trecut 5 ani de cînd am fost condamnat prin HJ . Mulțumesc frumos pentru răspuns

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Dupa 5 ani de la ramanerea definitiva intervine reabilitarea de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal-cazier abrassu abrassu BUNA ZIUA,VA REDAU DIN SENTINTA CA NU INTELEG CEVA SI ANUME CIND INTERVINE REABILITAREA DE DREPT???,PEDEAPSA CU SUSPENDARE!!! SENTINTA DIN ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier preda2017 preda2017 In luna 08.2015 am fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pt inselaciune fara termen de proba.cand imi pot reabilita cazierul? Multumesc (vezi toată discuția)
Cazier perioada de supraveghere AndrasM AndrasM Buna seara, In data de 17 noiembrie 2015 am fost condamnat pentru condus baut:justcuz: la 1an si 2 luni#-o de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei ... (vezi toată discuția)