avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze naturale..contractul ...

Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze naturale..contractul fiind falsificat...nu am semnat nimic...am cerut originalul de la ei și spun ca nu au contractul în original...ce pot face în acest sens...pot emite ei facturi fără un contract in original.
Cel mai recent răspuns: Paras1 , utilizator 22:08, 16 Februarie 2023
Se pare ca nu înțelegeți...era un angajat enel care are acces la baza de date...va dați seama că nu aș fi apelat la politie dacă eram vinovați...în fine...rămânem cu paguba pt ca autoritățile nu își fac treaba...nu a completat nici un contract...nu a semnat..nu este treaba mea de unde a luat datele...am consumat ..corect vreau sa plătesc...dar dc trebuie sa plătesc cu 700 mai mult din cauza unuia care a falsificat semnatura tatălui meu...pt a-și lua comision...fiind transferat la Enel fără acordul lui....iar acest mare ENEL...spune ca nu are contract in original....oare cum poate emite facturi fără un contract in original?!!!!
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pare ca nici dumneavoastra nu intelegeti... Contractele se pot incheia legal si in alte modalitati decat semnate in original, dar am inteles ca suspectati ca fiind falsificata semnatura... V-am recomandat 2 autoritati unde puteti face plangere, totusi va trebui sa sustineti plangerea cu probe... Ceea ce ma mira este ca ati adunat 3 facturi Enel pana sa va sesizati ca nu-s emise de Engie...
Înțeleg f bine prin ce trec ..nu suspectez..știu sigur...plus ca nu a spus nimeni ca nu am văzut...am văzut de la prima factura...pana sa se facă trecerea la vechiul furnizor a durat...nu se bate din palme..exista o procedura între ei...asa s au mai emis 2 facturi ..asa cum am spus ...am plângere penala...nu se poate soluționa deoarece nu exista contract in original..sa se poate face expertiza grafologica...întrebarea mea este...cum s au emis facturi dacă nu au avut contract in original ..eu am contractul trimis de ei pe mail...la cererea mea ..asa am văzut ca nu este semnătura....dar susțin ca nu au și original....cel audiat ..spune ca tatăl meu a completat și semnat...

DinuX a scris:

Se pare ca nici dumneavoastra nu intelegeti... Contractele se pot incheia legal si in alte modalitati decat semnate in original, dar am inteles ca suspectati ca fiind falsificata semnatura... V-am recomandat 2 autoritati unde puteti face plangere, totusi va trebui sa sustineti plangerea cu probe... Ceea ce ma mira este ca ati adunat 3 facturi Enel pana sa va sesizati ca nu-s emise de Engie...

ce varsta are tatal dvs.? desigur este treaba dvs. de unde are datele; una este sa fi facut un contract acel angajat care avea acces la date, in online (deci le-a folosit fraudulos) si alta sa-i fi dat tatal buletinul la usa si sa nu-si mai aminteasca. Verificati si ce este in contul POSF de pe platforma ANRE si faceti si o reclamatie la ANPC. Probabil cu documentele de la plangerea penala va puteti inscrie intr-o audienta.
Mulțumesc din suflet pt îndrumări!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme furnizor de ultima instanta element94 element94 Salutare. In data de 26 Noiembrie am primit o notificare de la Engie, cum ca Restart Energy a renuntat la noi ca si client ( gaz ). Daca nu dorim sa ramanem ... (vezi toată discuția)
Semnătura falsificata Paras1 Paras1 Buna seara,va rog sa ma ajutati cu următoarea spate.In noiembrie 2019 tatăl meu (80 ani)a primit vizita a 2 persoane de la o companie de electricitate...la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la engie la enel ... Cristinalautaru Cristinalautaru Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la Engie la Enel datorita prețului foarte mare la gaze și chiar am semnat un contract foarte avantajos cu ... (vezi toată discuția)