Înțeleg f bine prin ce trec ..nu suspectez..știu sigur...plus ca nu a spus nimeni ca nu am văzut...am văzut de la prima factura...pana sa se facă trecerea la vechiul furnizor a durat...nu se bate din palme..exista o procedura între ei...asa s au mai emis 2 facturi ..asa cum am spus ...am plângere penala...nu se poate soluționa deoarece nu exista contract in original..sa se poate face expertiza grafologica...întrebarea mea este...cum s au emis facturi dacă nu au avut contract in original ..eu am contractul trimis de ei pe mail...la cererea mea ..asa am văzut ca nu este semnătura....dar susțin ca nu au și original....cel audiat ..spune ca tatăl meu a completat și semnat...
DinuX a scris:
Se pare ca nici dumneavoastra nu intelegeti... Contractele se pot incheia legal si in alte modalitati decat semnate in original, dar am inteles ca suspectati ca fiind falsificata semnatura... V-am recomandat 2 autoritati unde puteti face plangere, totusi va trebui sa sustineti plangerea cu probe... Ceea ce ma mira este ca ati adunat 3 facturi Enel pana sa va sesizati ca nu-s emise de Engie...