avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Sunt intr-o situatie ciudata. Am comandat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Sunt intr-o situatie ciudata. Am comandat ceva de ...

Buna ziua,
Sunt intr-o situatie ciudata. Am comandat ceva de pe emag si fara sa realizez ca mai am un produs in plus in cos, l-am comandat si pe acela. Am anulat comanda foarte rapid dupa, banii au fost restituiti dar coletul a ajuns 10 zile mai tarziu. Magazinul de pe emag este unul din Polonia. La emag comanda apare anulata, nu am optiunea de retur. Produsul ramane la mine sau ce ar trebui facut?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:44, 15 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Anunțați eMag sau comerciantul polonez, la un moment dat se va observa greșeala.

Art. 243: Însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor
(1) Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de furt pe nedrept roffy roffy Buna ziua.. Zilele trecute am mers la cumparaturi..intru\'un magazin de incaltaminte am gasit un telefon mobil pierdut.. Am facut prostia si l\'am luoat in loc ... (vezi toată discuția)
Plată cont iban eronat, încasare necuvenită Whybal Whybal Plată cont IBAN eronat, încasare necuvenită Am cumpărat un produs iar ulterior l-am returnat. In momentul în care am dat IBAN-ul , nu știu cum de am ... (vezi toată discuția)
Reprezinta infractiune? adelle01 adelle01 Buna ziua,am dat din gresala unui client suma de 500 euro in loc de 500 ron.mentionez ca sunt casiera la o banca.Pot recupera banii si ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)