vă rog frumos să-mi spuneți dacă am semnat în contract de promisiune pentru un avans la vânzarea unui imobil și acel cumpărător nu s-a ținut de promisiune ,nici nu mi-a dat banii pentru care am semnat la notar ,că a spus că trebuie să scoată de la banca și erau băncile închise . Apoi cu puțin stres am obținut de la el banii doar că la fratele meu i-a dat bani fara un act ,fiind tot moștenitor ,și fără semnătura ,circa 1000€ a trecut pe mine și nu i-am primit. A spus că nu. A pierdut mult și așa ...dar ne-a mințit și a pierdut el mă gândesc că a mai spus că fratele meu va rămâne încă acolo până la primăvară în garsoniera ,ii da timp să își caute chirie dar mă tem că nu și nu pot să-l las pe drum mai ales că suferim și un doliu după mama și nu are familie. Azi notara mi-a închis telefonul in nas că a spus sa ne înțelegem între noi era foarte ironică. Eu am avut PFA în domeniul imobiliar multi ani știu despre ce vorbesc . Doar că el a promis multe și am avut încredere că e un amic de al fratelui și părea un bărbat cu familie serioasa și gospodărie . Mi-a inspirat încredere deși ne-a întrebat notara dacă ne-am primit banii și el a zis da iar eu nu,că așa a fost . Dar am zis că ne înțelegem. La care nu mai vrea sa ne de-a banii. Ce pot face în așa caz vă rog ? Se poate să găsesc alt cumpărător deoarece avem și alți cumpărători mai ales că e garsoniera in Cluj. Fratele meu e si cu handicap și a încercat să-l păcălească cum vad dar cu mine nu se poate ,doar că nu vrem probleme și vrem sa știm ce să facem. Va mulțumesc frumos.
Ar fi super daca ati putea fi mai clar in exprimare, V-a dat banii sau nu ? Vorbim de suma din antecontract ?
Cand trebuie sa semnati contractul? Are banii?
Nu în fața notarului,dar pe urmă și cu insistentele mele că mi da peste o zi sau doua ,că el e de la tara și multe promisiuni,că după vânzare îl va lăsa pe fratele sa stea in garsoniera până îi caut o chirie și apoi a spus că nu îl mai lasă doar daca ii va plăti chirie . Adică vreau sa spun că nu cooperareaza. Mulțumesc frumos.
Sunt o Doamnă,am avut PFA domeniul imobiliar,cunosc multe ,dar că dovada am vrut să vadă și acel cumpărător. Nu ne-a dat banii specificați in actul de promisiune,noi nu am făcut un Antecontract de vânzare cumpărare. Deoarece avem de făcut întâi succesiunea și a zis că o plătește acela care cumpără ,tot ce trebuie platit după mama ,impozit apoi după mostenitori. Lăsați că mă descurc , vă mulțumesc frumos. Am vorbit deja cu un avocat și notar și am să transfere dosarul la alt notar pentru continuarea succesiunii și vânzării.
O zi frumoasă ,, măi Omule,,! :)
Precontract dilema
sonique
Buna ziua!
In urma cu o luna am postat un anunt pe internet pt a vinde un imobil.La un moment dat am fost sunata de un agent imobiliar.Mi-a spus ca are un ... (vezi toată discuția)