Am legalizat sentința, este definitivă din noiembrie 2022. Încă nu am formulat pentru executare silita, pentru ca nu știu cum sa obțin contul IBAN al societății, apoi sa formulez validare poprire iar banca sa fie terț poprit. Nu am încredere în executori,pentru ca societatea este în cârdășie cu primarul și consilieri locali. Consiliul local deține 20%acțiuni la aceasta societate. Mai am încă doua procese pe care tot eu le-am deschis :anulare act administrativ și legea 544/2001 sa obțin actele pentru cumpărarea locuinței. Suntem chiriași de 40 ani, iar aceasta societate a încercat sa ne execute pentru datoria vecinilor care nu și-au plătit întreținerea (20.000lei). E complicat și trebuie sa ma descurc de unul singur în instanță, mafia imobiliara ține cu dinți de apartamentul nostru care este fond locativ de stat.
Madalina Pascu a scris:
Buna ziua, daca sunteti in stadiul de a formula cerere de validare poprire inseamna ca aveti o executare silita demarata. In aceasta situatie, executorul face adresa la toate bancile si banca unde are conturi bancare debitorul va comunica executorului numarul de cont bancar.