avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, va rog sa ma lămuriți cu o problema. O ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, va rog sa ma lămuriți cu o problema. O societate ...

Bună ziua, va rog sa ma lămuriți cu o problema. O societate comerciala a pierdut un proces, iar noi avem de recuperat 3.000 lei. Problema este ca aceasta societate comerciala are în cârdășie consiliul local și primarul,nu mai zic de executor judecătoresc. Cum pot afla contul bancar al acestei societăți? Îmi trebuie contul bancar ca să depun la judecătorie pentru validare poprire, iar banca sa fie terț poprit. Astfel nu am nici o șansă să pierd timpul cu executorul care poate fi corupt, sa nu mai zic de perimarea din neglijenta executorului.
Cel mai recent răspuns: Ionut_137 , utilizator 16:01, 16 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Contul bancar ar trebui sa fie prin actele dumneavoastra de corespondenta cu acea societate.
Nu e chiar asa cu executorii. Mai ales ca dumneavoastra vi-l alegeti si il puteti schimba.
acest răspuns util
Buna ziua, daca sunteti in stadiul de a formula cerere de validare poprire inseamna ca aveti o executare silita demarata. In aceasta situatie, executorul face adresa la toate bancile si banca unde are conturi bancare debitorul va comunica executorului numarul de cont bancar.
Am CUI, dar nu am niciun cont bancar al societății.

Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Contul bancar ar trebui sa fie prin actele dumneavoastra de corespondenta cu acea societate.
Nu e chiar asa cu executorii. Mai ales ca dumneavoastra vi-l alegeti si il puteti schimba.

Am legalizat sentința, este definitivă din noiembrie 2022. Încă nu am formulat pentru executare silita, pentru ca nu știu cum sa obțin contul IBAN al societății, apoi sa formulez validare poprire iar banca sa fie terț poprit. Nu am încredere în executori,pentru ca societatea este în cârdășie cu primarul și consilieri locali. Consiliul local deține 20%acțiuni la aceasta societate. Mai am încă doua procese pe care tot eu le-am deschis :anulare act administrativ și legea 544/2001 sa obțin actele pentru cumpărarea locuinței. Suntem chiriași de 40 ani, iar aceasta societate a încercat sa ne execute pentru datoria vecinilor care nu și-au plătit întreținerea (20.000lei). E complicat și trebuie sa ma descurc de unul singur în instanță, mafia imobiliara ține cu dinți de apartamentul nostru care este fond locativ de stat.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, daca sunteti in stadiul de a formula cerere de validare poprire inseamna ca aveti o executare silita demarata. In aceasta situatie, executorul face adresa la toate bancile si banca unde are conturi bancare debitorul va comunica executorului numarul de cont bancar.

acest răspuns util
Dvs incepeti executarea silita si se va ocupa executorul cu aflarea contului bancar.

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters108914 ContSters108914 In cazul in care executorul judecatoresc obsearva ca prin porire nu poate recupera nimic de la debitor poate sa initieze o actiune de executare silita ... (vezi toată discuția)
Dificultati la ridicarea popririi selected selected Buna ziua. Am o problema cu bancile :D . Am poprire pe contul curent pentru un titlu executoriu. Angajatorul a primit si el titlul executoriu si mi-a retinut, ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)