avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am 19 ani si in viitor as dorii sa obtin ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am 19 ani si in viitor as dorii sa obtin permisul ...

Buna ziua, am 19 ani si in viitor as dorii sa obtin permisul de conducere categoria B (Grupa 1) insa sufar de epilepsie, ultima criza am facut-o la varsta de 16 ani.
Din cate am inteles trebuie sa treaca minim 5 ani de la ultima criza insa m-ar ajuta foarte mult o explicatie mai detaliata, multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:39, 16 Februarie 2023
6.3.5. Grupa 1

6.3.5.1. Conducatorilor auto cu epilepsie din aceasta grupa trebuie sa li se monitorizeze capacitatea de a conduce pana cand trec cel putin 5 ani fara nicio criza. Daca persoana sufera de epilepsie, criteriile pentru acordarea/reinnoirea neconditionata a permisului nu sunt intrunite. Autoritatea responsabila de eliberarea permiselor de conducere trebuie notificata in acest sens.

[ link extern ] /

[ link extern ]

Din ce citesc, nu veti putea obține permis
Medicul specialist in urma analizarii starii de sanatate ,a datelor consemnate in fisa dv medicala poate aprecia si dispune daca veți fi sau nu apt conducere vehicole
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege permis de conducere contradictii medicale Cristian2003 Cristian2003 Buna ziua, am 21 de ani si as dorii sa obtin permisul de conducere. Am mai incercat in trecut dar nu am reusit sa obtin aprobarea medicului deoarece eu sufar ... (vezi toată discuția)
Bolile inapte pentru optinerea permisulu de conducere Crystyn Crystyn Buna Seara!!As dori si eu foarte mult sa aflu cu ce boli nu ai dreptul de a conduce.....as vrea lista de boli care sa cuprinda toate boliile care nu corespund ... (vezi toată discuția)
Apt permis conducere. Robert99 Robert99 Pe scurt diagnostic epilepsie, au trecut peste 5 ani fara crize, eliberat scrisoare medicala cu apt pt conducere de la Spitalul Bagdasar - Arseni, mers cu ... (vezi toată discuția)