avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare Taxa timbru(dupa admitere in parte a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare Taxa timbru(dupa admitere in parte a contestatiei si Cautiune nesolicitata de executor.

Buna seara! Am avut un proces de contestare a executarii silite, Instanta mi-a admis in parte contestatia, a anulat in parte actele de executare silita si a dispus refacerea acestora. In legatura cu cautiunea depusa de mine nu a dispus nimic si nici executorul nu a solicitat-o. Dupa proces nu am mai facut apel, si am achitat intreaga suma dupa ce executorul a refacut dosarul.
Intrebarile mele sunt: Daca mi s-a admis in parte contestatia, pot solicita restituirea,macar in parte a taxei de timbru?
Cautiunea cum o pot recupera, avand in vedere ca nu a fost ceruta de Executor iar eu am achitat intreaga suma solicitata de acesta?
Va multumesc!

Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2023
Cristibox1976, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare cautiune vicamircea vicamircea Am o hotarare civila data deTribunal in care mi s-a admis in parte contestatia la executarea silita. S-a dispus anularea partiala a actelor de executare ... (vezi toată discuția)
Lamuriri suspendare executare silita si recuperare sume platite leus leus va rog un raspuns in urmatoarea situatie: Am avut o executare silita de la o societate de recuperare , pentru suma de 4050 lei, pentru un titlu executoriu din ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Eka2015 Eka2015 Buna ziua! Ma judec cu o banca, pe clauze comisioane abuzive, care pe timpul procesului a cesionat contractul de credit. Firma, care a preluat contractul, a ... (vezi toată discuția)