avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Handicap gr I cu însoțitor Un unchi al meu, urmează ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Handicap gr I cu însoțitor Un unchi al meu, urmează să primească ...

Handicap gr I cu însoțitor
Un unchi al meu, urmează să primească gr I de Handicap cu însoțitor. Fata lui, care are servici la Stat, poate să devină și " însoțitorul" unchiului meu , ea primind și salariul de la servici + indemnizația pentru "însoțitor" ? Se poate acest lucru ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:30, 16 Februarie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce i s-a sistat plata indemnizatiei de handicap? cire35 cire35 Buna dimineata.un unchi e nascut in data de 12.06.1937. iar in anul 1992 a benificiat de pensie de batranete .in anul 1997 a avut un accident grav in urma ... (vezi toată discuția)
Pensie persoane cu handicap GTO GTO Buna ziua, Am o sora nascuta in luna februarie 1962 (55 ani), are un handicap mintal din nastere(oligofrenie gr. 3) si este incadrata in gr.1 de handicap cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie DutuA DutuA Buna ziua,daca sunt insotitor pt peroana cu handicap gr 1 si sunt angajata la primarie ca insotitor,peroana cu handicap mai are drepul la indemnizatie inafara ... (vezi toată discuția)