avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Superiorul meu a intrat în concediu de maternitate. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Superiorul meu a intrat în concediu de maternitate. Pot fi obligat ...

Superiorul meu a intrat în concediu de maternitate. Pot fi obligat să preiau funcția de conducere pe această perioadă? ( cu drepturi salariale și responsabilități) Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 16 Februarie 2023
Daca se emite o decizie in acest sens, atunci va trebui sa o respectati ..daca nu doriti, o puteti contesta.
Motivele de contestare ar putea fi schimbarea specificului muncii? funcție de execuție cu funcție de conducere?

Cornel Vasile a scris:

Daca se emite o decizie in acest sens, atunci va trebui sa o respectati ..daca nu doriti, o puteti contesta.

Dvs stiti ce motive ar putea fi invocate ...ati incercat sa vb cu conducerea?
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare de atributii functionar public emiliabianca emiliabianca Buna ziua , va rog daca poate cineva sa-mi clarifice o problema: nu stiu care este baza legala(daca exista) potrivit careia un functionar public de executie ... (vezi toată discuția)
Salariu acordat functionarului public la revenirea din crestere copil pana la varsta de 2 ani cornyna1983 cornyna1983 Salarizare functionar public Sunt functionar public de executie in administratia publica : functia inspector, grad profesional superior, gradatia 4, salariu ... (vezi toată discuția)
Ce salariu se acorda functionarului public la intoarcerea din concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani cornyna1983 cornyna1983 Salarizare functionar public Sunt functionar public de executie in administratia publica : functia inspector, grad profesional superior, gradatia 4, ... (vezi toată discuția)