avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema service telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema service telefon

Buna ziua,

Am urmatoarea problema: In data de 10.01, am dus un telefon la un service pentru inlocuirea display-ului (schimbarea sticlei).

Service-ul a oferit o garantie de 90 de zile pentru reparatia efectuata. De atunci, am re-dus telefonul de 4 ori in baza garantiei (total 5 ori), pentru diverse probleme, cum ar fi Face ID nefunctional, respectiv sticla se desprindea de pe display.

Telefonul este acum in service din data de 09.02, pentru Face ID nefunctional.

Intrebarea este ce s-ar putea face in aceasta situatie? Exista vreo prevedere legala care limiteaza numarul maxim de zile pt reparatie in situatia aceasta, sau numarul maxim de trimiteri in service?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dragosm2 , utilizator 16:25, 17 Februarie 2023
Exista termene pentru executat reparatii telefoane-care insa sunt conditionate de existenta pieselor si de alti factori independenti de vointa partilor
Initial sesizati oficial protectia consumatorului
pentru FaceID trebuie mai mult decat inlocuirea sticlei. e posibil sa fie nevoie de resoftare sau recalibrarea senzorilor. stiu ca e comparatie fortata, dar daca faceti un calculator praf si dvs cereti schimbarea carcasei, nu puteti avea pretentia sa functioneze perfect dupa aceea.
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2023
adriandimitriu, utilizator
Face ID functiona perfect inainte de reparatia initiala, era doar usor crapat display-ul.

adriandimitriu a scris:

pentru FaceID trebuie mai mult decat inlocuirea sticlei. e posibil sa fie nevoie de resoftare sau recalibrarea senzorilor. stiu ca e comparatie fortata, dar daca faceti un calculator praf si dvs cereti schimbarea carcasei, nu puteti avea pretentia sa functioneze perfect dupa aceea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere garantie allview ayko5 ayko5 Am cumparat pe la jumatatea lunii iunie un telefon Allview X2 soul Mini de la RDS RCS cu abonament, dupa 2 luni am intampinat probleme cu display-ul ... (vezi toată discuția)
Garantie telefoan mobil - ecran spart Andreia02 Andreia02 Buna ziua, am dat la reparat in garantie un iPhone pentru ca bateria tine foarte putin si in apel se aude farte incet. Garantia expira saptamana viitoare. ... (vezi toată discuția)
Conflict mediagalaxy si esd-rom service andreid24 andreid24 Salut, In urma cu ceva vreme, mai exact o luna si 3 zile, a inceput spectacolul intre mine si MediaGalaxy plus ESD-ROM service. Pe 01.09.2015 am trimis la ... (vezi toată discuția)