avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescriere cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescriere cazier

Bună ziua,

În 2017 am fost condamnat la 1 am și 7 de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri de risc (canabis), consum și aderare la grup infracțional organizat.
În prezent sunt cuminte, dar mai fumez ocazional când mă întâlnesc cu anumiți oameni și mă tem să nu fiu depistat în trafic cu aparatul drug test, menționez că nu mă urc niciodată la volan fumat, dar din ce știu aparatul te poate depista și la câteva zile după consum.
Aș dori să știu dacă în nefericul caz în care sunt depistata, dacă în instanță se va tine cont și de pedeapsa anterioară.

Menționez că între timp am terminat facultatea, lucrez in domeniu le o poziție foarte buni plătită și am viață stabilă.
Avand in vedere ca sunteti in evidenta autoritatilor,aveti consemnat in cazierul judiciar fapta si pedeapsa aplicata,in caz de recidiva ,se tine cont de antecedente
Va multumesc pentru raspuns!
Cazierul juridic nu se sterge dupa o perioada de timp?
In cazul dvs, intervine reabilitarea de drept dupa trecerea unei perioade de timp compusa din termenul de supraveghere plus inca 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o intrebare legata de consumul cronic de canabis. ... YKZ21 YKZ21 Buna ziua! Am o intrebare legata de consumul cronic de canabis. Eu fumez cam 0.1 g maxim in fiecare seara pe la ora 23. In rest nu consum deloc in timpul ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu ghivece cu canabis pentru consum propriu. pentru ce pedeapsă să optez? ContSters457576 ContSters457576 In urma unei descinderi la domiciliul meu au fost gasite 4 ghivece cu cate 2 plantute de canabis de aproximativ 2 saptamani (nu erau mature) am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Cu antecedente sau fara antecedente ? Bubu777 Bubu777 Am avut o condamnare la inchisoare de 4 luni , cu suspendare si o perioada de proba de 2 ani si 4 luni. In aprilie 2013 mi-am scos cazierul curat. Pe ... (vezi toată discuția)