avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Se poate ca un angajator instituție ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Se poate ca un angajator instituție publica sa plătească ...

Buna ziua,
Se poate ca un angajator instituție publica sa plătească retroactiv sporul de handicap de 15% pentru lunile in care nu l-a acordat angajatului?
Practic angajatorul a admis certificatul de handicap din luna mai și a aplicat scutirea de impozit începând cu acea data, dar nu a aplicat și acordarea sporului.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 17 Februarie 2023
Da, se poate face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog un angajat care este in concediu medical din ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog un angajat care este in concediu medical din luna decembrie 2021 a depus la institutie certificatul de incadrare in grad de handicap ( grav ... (vezi toată discuția)
Care este data de la care se aplica? raisa-gabriela raisa-gabriela O persoana beneficiaza de un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat din data de 08.03.2021. Care este data de la care se aplica sporul de 15 % ... (vezi toată discuția)
Important !!!-urgent !!! am certificat de incadrare in grad handicap accentuat ... GStanuta GStanuta Buna ziua, Am certificat de incadrare in grad handicap accentuat din iunie 2021, am depus la serviciu ( comp RUS) acest certificat ,am beneficiat de scutire ... (vezi toată discuția)