avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, conform Deciziei 649/15.12.222 Monitorul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, conform Deciziei 649/15.12.222 Monitorul Oficial 103/07.02.2023, ...

Buna ziua, conform Deciziei 649/15.12.222 Monitorul Oficial 103/07.02.2023, in cazul demisiei din MApN, este neconstituțională obligativitatea achitării contravalorii perioadei de școlarizare in urma cercetării administrative pentru cadrele militare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 17 Februarie 2023
Doar dispoziţiile art. 25, 27-43 şi 47 din Ordonanţa Guvernului nr. 121/1998 privind răspunderea materială a militarilor sunt neconstituţionale.

Curtea Constituțională a stabilit că, pentru daunele produse de un angajat, unitatea unde lucrează nu poate să emită decizie de imputare și să îi rețină banii din salariul cuvenit. Acest lucru trebuie stabilit doar de către instanță
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am dat demisia din mapn dupa ce am indeplinit aproape 3 ani ... Radu Georgescu Radu Georgescu Mi-am dat demisia din mapn dupa ce am indeplinit aproape 3 ani din cei 8 de contract. Dupa mai bine de jumatate de an de la demisie sunt informat ca mi s-a ... (vezi toată discuția)
Demisie cadru militar - cercetare administrativă Dodoma Dodoma Buna ziua! Am urmat academia militară și am fost cadru militar, mi am dat demisia după aproape 3 ani și urmează probabil să plătesc cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Conflict mapn-decizie de imputare mitzu_comb mitzu_comb Buna! daca se poate sa imi dati cateva idei despre un conflict cu mapn-ul. Am avut un contract de munca cu acestia, pe care nu lam finalizat din cauza lor( ... (vezi toată discuția)