avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi-am dat demisia din mapn dupa ce am indeplinit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi-am dat demisia din mapn dupa ce am indeplinit aproape 3 ani ...

Mi-am dat demisia din mapn dupa ce am indeplinit aproape 3 ani din cei 8 de contract. Dupa mai bine de jumatate de an de la demisie sunt informat ca mi s-a calculat suma ce o datorez mapn in urma nefinalizarii contractului. Ma prezint la unitate si platesc integral suma pe care primesc chitanta. O saptamana sau doua mai tarziu sunt contactat si mi se transmite ca s-a gresit calculul si suma este mai mult decat dubla.
Are vre-o valoare juridica faptul ca am chitanta in ideea de a nu platii noua suma ceruta? Se poate considera ca sunt achitat de paguba? Nu trebuie sa isi asume greseala cel care a calculat?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: liviu.1 , utilizator 22:43, 10 Iulie 2023
Nu.E o greșeală și a fost îndreptată.Va vor da în judecată dacă nu plătiți toată suma datorată.Aveti un contract,plătiti pentru nerespectarea contractului.
Poate vor cere penalități și cheltuielile de judecată.
Ultima modificare: Joi, 6 Iulie 2023
mitabiciclista, utilizator
Sigur este o greseala de calcul?

Cornel Vasile a scris:

Sigur este o greseala de calcul?

Asa mi s-a transmis…

mitabiciclista a scris:

Nu.E o greșeală și a fost îndreptată.Va vor da în judecată dacă nu plătiți toată suma datorată.Aveti un contract,plătiti pentru nerespectarea contractului.
Poate vor cere penalități și cheltuielile de judecată.

Si daca se trezesc peste 1 an 2, 5 ca iar au gresit si ca vor inca atata?
V-au transmis vreo decizie de imputare cu noua suma?

Alte discuții în legătură

Demisie cadru militar - cercetare administrativă Dodoma Dodoma Buna ziua! Am urmat academia militară și am fost cadru militar, mi am dat demisia după aproape 3 ani și urmează probabil să plătesc cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, conform deciziei 649/15.12.222 monitorul oficial 103/07.02.2023, ... Vlad G25 Vlad G25 Buna ziua, conform Deciziei 649/15.12.222 Monitorul Oficial 103/07.02.2023, in cazul demisiei din MApN, este neconstituțională obligativitatea achitării ... (vezi toată discuția)
Conflict mapn-decizie de imputare mitzu_comb mitzu_comb Buna! daca se poate sa imi dati cateva idei despre un conflict cu mapn-ul. Am avut un contract de munca cu acestia, pe care nu lam finalizat din cauza lor( ... (vezi toată discuția)