avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi-am dat demisia din mapn dupa ce am indeplinit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi-am dat demisia din mapn dupa ce am indeplinit aproape 3 ani ...

Mi-am dat demisia din mapn dupa ce am indeplinit aproape 3 ani din cei 8 de contract. Dupa mai bine de jumatate de an de la demisie sunt informat ca mi s-a calculat suma ce o datorez mapn in urma nefinalizarii contractului. Ma prezint la unitate si platesc integral suma pe care primesc chitanta. O saptamana sau doua mai tarziu sunt contactat si mi se transmite ca s-a gresit calculul si suma este mai mult decat dubla.
Are vre-o valoare juridica faptul ca am chitanta in ideea de a nu platii noua suma ceruta? Se poate considera ca sunt achitat de paguba? Nu trebuie sa isi asume greseala cel care a calculat?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: liviu.1 , utilizator 22:43, 10 Iulie 2023
Buna seara, in aceeasi situatie ma aflu si eu, sof, aproape 3 ani vechime, daca nu sunt prea direct, care a fost suma totala de plata? astazi am fost sunat de la unitate si cica au primit "un ordin" sau ceva de genu sa sune pe toti cei ce au demisionat si sa le spuna ca daca nu platesc acum o parte, o sa fie dati in judecata si trebuie sa platim si cheltuieli de judecata dupa... iar eu cand am demisionat mi-am luat angajamentul, pe hartie, la financier, ca intr-un an voi da banii, nu acum cand "li se scoala lor"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cadru militar - cercetare administrativă Dodoma Dodoma Buna ziua! Am urmat academia militară și am fost cadru militar, mi am dat demisia după aproape 3 ani și urmează probabil să plătesc cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, conform deciziei 649/15.12.222 monitorul oficial 103/07.02.2023, ... Vlad G25 Vlad G25 Buna ziua, conform Deciziei 649/15.12.222 Monitorul Oficial 103/07.02.2023, in cazul demisiei din MApN, este neconstituțională obligativitatea achitării ... (vezi toată discuția)
Conflict mapn-decizie de imputare mitzu_comb mitzu_comb Buna! daca se poate sa imi dati cateva idei despre un conflict cu mapn-ul. Am avut un contract de munca cu acestia, pe care nu lam finalizat din cauza lor( ... (vezi toată discuția)