avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Beci construit acum 20 de ani, ilegal, de către ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Beci construit acum 20 de ani, ilegal, de către fostul proprietar. Primăria mă poate obliga să plătesc umplerea lui?

In fata apartamentului meu este un beci, construit acum cca 20 de ani pe domeniul public, fără acte, de către fostul proprietar. Eu nu l-am folosit niciodată (oricum beciul nu mai este folosibil de peste 12-13 ani), dar mi s-a adus la cunoștință ca îl va umple Primăria însă pe cheltuiala mea.

Este corect acest demers? Din moment ce nu eu am construit beciul, nu am drept de proprietate asupra lui si nu exista niciun înscris oficial de unde sa rezulte a cui a fost si ca ar fi trecut in proprietatea mea, plus ca presupun ca fapta este prescrisa (construirea lui fără acte legale), poate Primăria sa-mi imputa cheltuielile?
Sau, ce as putea face sa previn acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Pulbere-de-stele , utilizator 23:01, 17 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa formulati contestatie impotriva deciziei autoritatii publice locale
Va multumesc frumos!

ynocentta a scris:

Aveti dreptul sa formulati contestatie impotriva deciziei autoritatii publice locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cladire fara autorizatie. vinovat-actualul proprietar sau fostul, care a construit? elena mihailescu elena mihailescu Buna ziua! Sunt proprietara unui corp de padure. In zona de intravilan imediat urmatoare, lipita de padure, a fost construita o cladire, fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Proprietate dubla? Mihiul Mihiul Se poate ca o persoana sa dețină un beci subteran iar o alta persoana sa cumpere si sa construiască o casa deasupra beciului meu? (vezi toată discuția)
Am descoperit un beci al vecinilor sub casa mea! seldom seldom Buna ziua, Am cumparat o casa cu un perete comun, este acelasi perete utilizat de 2 case. Recent am vrut sa sap in camera cu peretele comun si am ... (vezi toată discuția)